งูไทปัน

งูไทปัน

งูไทปัน
งูไทปัน

สามารถพบได้ในออสเตรเลียพิษของมันแรงพอที่จะฆ่าหนูตะเภาได้ 12,000 ตัวโดยพิษจะปิดกั้นหลอดเลือดแดงหรือเส้นเลือดดำของเหยื่อ ไม่มีเหยื่อที่ถูกกัดโดยงูไทปันที่รอดชีวิต ใครถูกกัดสามารถเสียชีวิตได้ภายใน 1 ชั่วโมง

Inland Taipan หรือที่เรียกว่า Small Scaled Snake และ Fierce Snake เป็นงูไทปันชนิดหนึ่ง อยู่ในวงศ์งูพิษมีถิ่นกำเนิดในออสเตรเลีย

และเป็นงูพิษที่ได้รับการจัดอันดับให้เป็นหนึ่งในพิษที่ร้ายแรงที่สุดในโลกแม้ว่าจะมีพิษร้ายแรงก็ตาม แต่ไทปันในทะเลเป็นสัตว์ขี้อาย และเป็นคนสันโดษมากบางครั้งถ้ามีอะไรมารบกวนชาวไทปันอาจเลือกที่จะหนีมากกว่าสู้

สำหรับลักษณะของงูในวงศ์งูไทปันพบว่าลำตัวยาว 2-3 เมตรลำตัวมีสีน้ำตาลปนดำ และมักอาศัยอยู่ตามซอกหินของทะเลทรายของออสเตรเลีย.

ต้นกำเนิดของงูไทปันมาจากหมู่เกาะไทปันในเอเชียและโอเชียเนีย นี่คือชื่อที่ตั้งให้กับกลุ่มเกาะในมหาสมุทรแปซิฟิกซึ่งรวมถึงออสเตรเลียด้วย

Found in Australia, its venom is strong enough to kill 12,000 guinea pigs, blocking the victim’s arteries or veins. No prey was bitten by the Tai-Pan snake that survived. Anyone who gets bitten can die in 1 hour.

Inland Taipan, also known as the Small Scaled Snake and Fierce Snake, is a type of taipan snake. Belongs to a family of vipers, native to Australia.

And it is a venomous snake that is rated as one of the deadliest in the world, despite its deadly venom. But the reconstructions in the sea are shy animals. And being very lonely, sometimes if something bothers, the Tai-Pan people may choose to flee rather than fight.

For the appearance of snakes in the Tai Pan family, the body is 2-3 meters long, its body is brown and black. And they often live in the rocky crevices of the Australian desert.

The origin of the taipan is from the taipan islands in Asia and Oceania. This is the name given to a group of islands in the Pacific Ocean, including Australia.

งูไทปัน

ขอขอบคุณผู้สนันสนุนหลัก >>>ยูฟ่าเบท<<<

ติดตามข้อมูลเพิ่มเติมได้ >>> ที่นี่ <<<

ใส่ความเห็น